//

O nama

Kao mala kompanija sa svega tri dječja aparata za dječju zabavu i velikim planovima. Tijekom godina, nikada nismo odustajali od svoje vizije i truda da poboljšamo poslovanje.

Vizija – Vizija tvrtke je postati najveći regionalni lider u području dječje zabave kontinuirano povećavajući kapacitete i zadovoljavajući sve potrebe klijenata, te biti prepoznata kao tvrtka koja zna i može biti inovativna u kreiranju proizvoda i usluga koji su visoko konkurentni na tržištu, koristeći pritom moderne tehnologije i osiguravajući zaposlenicima ugodnu atmosferu i osjećaj pripadnosti istoj.

Misija – Misija tvrtke je osiguranje kvalitetnih aparata za zabavu koji se mogu prilagoditi specifičnim zahtjevima svakog kupca, redovito ulaganje u servisiranje i opskrbu aparata uz kontinuiranu nadogradnju te inovacije procesa, proizvoda i usluga s fokusom na dječje usluge i proizvode kako bi roditeljima olakšali korištenje istih. Nadalje, misija je uspostavljanje odnosa s novim i učvršćenje odnosa s postojećim kupcima, povećanje prihoda te postati moderna, profitabilna tvrtka dugoročno održiva, inovativno orijentirana, kontinuirajući povećavajući kapacitete, usavršavanjem znanja na svim razinama.

Razvojni put – tvrtka se od osnivanja aktivno bavila zauzimanjem sve većeg tržišta u području dječje zabave te ima postavljeno preko 250 aparata po svim većim trgovačkim centrima u Hrvatskoj poput: Arena, Avenue mall, Point, Z Centar, West Gate, SuperNova Cvjetni, Meridijan 16, Marisa Trogir, City Life Šibenik, SUB City Dubrovnik, Pula City mall, Avenue mall Osijek, Karlovčanka, Duga mall, Konzumi, Kaufland, Špar i ex. Mercator hipermarketi. Planiramo širenje na nova tržišta, upravo radi uvođenja inovacija kakve ne postoje u Hrvatskoj i šire, koja su jedna od razvojnih osnovnih ciljeva društva kojima će utjecati na povećanje konkurentnosti na tržištu kao i otvaranje novih radnih mjesta.

Dugoročni cilj – povećanje plasmana i poslovnih prihoda od aparata sa zabavnim igrama za djecu na domaćem i inozemnom tržištu. Planirajući ulaganje u inovativne usluge dugoročni cilj tvrtke je također povećanje konkurentnosti, zadržavanje statusa poslovnog partnera postavljajući kvalitetu proizvoda i usluga kao osnovni imperativ poslovanja, kontinuirano ulaganje u osvještavanje potrošača o benefitima korištenja proizvoda tvrtke kako bi roditeljima olakšali korištenje usluga te kontinuirano poboljšanje kvalitete svih usluga koje tvrtka pruža ulaganjem u izobrazbu.

Kids De Lux d.o.o. je garancija da će Centar uvijek imati najbolje aparate za dječju zabavu u svojem prostoru.

zašto mi?

24 / 7 podrška

24 / 7
podrška

higijena aparata

higijena
aparata

mjenjač kovanica

mjenjač
kovanica


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.Close