//

O nama

Kao mala kompanija sa svega tri dječja aparata za dječju zabavu i velikim planovima. Tijekom godina, nikada nismo odustajali od svoje vizije i truda da poboljšamo poslovanje.

Nadogradili smo svoje poslovanje s velikim projektima, uključujući:
posjedovanje 50 dječjih aparata za zabavu vezanih dugoročnim ugovorima s ključnim poslovnim subjektima
proširenje našeg poslovanja s organizacijom specijaliziranih “evenata” što stvara potrebu za kontrolom naših poslovnih procesa tako da možemo razvijati mnogo učinkovitije strategije za sljedeće poslove.

Prisutni smo u 5 glavnih trgovačkih centara (Arena centar, Avenue mall Zagreb, Kaptol Centar, Garden Mall, Meridijan 16) s preko 50 dječjih aparata za zabavu.

Dovršili smo proizvod “Vending Tycoon” koji smo patentno zaštitili, proizvod je spreman za ugradnju u svaki dječji aparat ili vending aparat neovisno od proizvođača uređaja. Omogućuje nam praćenje ispravnosti rada aparata u stvarnom vremenu te nam koristi kao izvrstan alat za izradu analiza. Korištenjem Vending Tycoon-a u svakodnevnom radu nam uvelike ubrzava poslovne odluke te nas pozicionira kao jedinstvene u svojem poslovanju.

Akvizirali smo tvrtku Automatic Toys-Jedan d.o.o. te poslovanje proširujemo po cijeloj Hrvatskoj (Kaufland i Konzum centri) s ukupno preko sto dječjih aparata za zabavu. Također, potpisujemo dugogodišnji ugovor s jedim velikim trgovačkim lancem o održavanju 26 dječjih igraonica koje se nalaze u svim većim gradovima Hrvatske.

Implementirali novi način plaćanja na našim dječjim aparatima za zabavu preko SMS-a.

Otvorili smo sljedeće centre: Marisa Trogir, Avenue Mall Osijek, City Life Šibenik, TC Omišalj. Također smo akvizirali firmu Jadmar j.d.o.o. koja u svojoj ponudi ima najrealnije simulatore Formue 1 na tržištu te smo navedene simulatore pozicionirali na strateške lokacije u Hrvatskoj poput City Centra One Split i East, Sub Citya.

Trenutno smo u posjedu preko 200 aparata koji su svi u našem vlasništvu.

U sljedeće dvije godine planiramo proširenje na inozemno tržište te usavršavanje sustava praćenja rada aparata. Stalni razvoj našeg osoblja i posjeta specijaliziranim sajmovima, osigurava profesionalnost i uslugu na najvišoj razini. Kids De Lux d.o.o. je garancija da će Centar uvijek imati najbolje aparate za dječju zabavu u svojem prostoru.

zašto mi?

24 / 7 podrška

24 / 7
podrška

praćenje prometa real time

praćenje prometa
real time

sms plaćanje

sms
plaćanje

higijena aparata

higijena
aparata

mjenjač kovanica

mjenjač
kovanica


i uz sve ostalo nudimo i fiskalizaciju samonaplatnih aparata

Reference i partneri

Godina uspješnog poslovanja

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.Close